Interieuradvies

Het inrichten van een ruimte begint met het maken van een alles omvattend plan. Wat wil je in de ruimte doen. Welk gevoel wil je er krijgen. Maar ook, hoe plaats je de verlichting, wat zijn belangrijke elementen, komt er misschien een boekenkast of toch alleen een dressoir.
Als alle wensen en eisen benoemd zijn gaan we aan de slag met het concept. Deze wordt gevisualiseerd met behulp van een moodboard.  Dit moodboard is ook gelijk de basis voor het kleuren- en materialenpallet.
Of een element veelvuldig of slechts een enkele keer wordt toegepast, elk element is belangrijk voor het eindresultaat.

De mogelijkheden

Hoe creatief het ontwerpen van een nieuw interieur ook is, voor de uitvoering van een goed concept is een duidelijk stappenplan nodig. Iedereen wil weten waar ze aan toe zijn. Wij werken met een aantal duidelijke stappen die samen de sleutel zijn tot een nieuw interieur.
Uiteindelijk moet je zelf kiezen of je uitsluitend snel advies op het gebied van kleur of styling nodig hebt of dat je voor een totaal ontwerp gaat.

Kleuradvies

Het gebruik van kleur is toonaangevend voor de sfeer in huis. Een keuze maken voor kleur kan ook spannend zijn.
Welke kleuren passen bij rust in huis of juist bij een meer energieke sfeer? Komt je er zelf niet uit of heb je behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk kleurplan.

De Quick-scan

In een gesprek van 1,5 uur kijken we samen wat je vragen zijn en krijg je concrete, eenvoudige tips. Deze tips kunnen zowel op het gebied van styling als kleurgebruik liggen.

Het Totaalontwerp

Bij een totaalontwerp wordt er naar alle elementen in de ruimte gekeken. Aan het eind van het traject heb je niet alleen duidelijke sfeerbeelden en plattegronden maar ook een shoppinglist waar alle elementen op staan zodat je gericht kunt winkelen.
Je kunt er ook voor kiezen om je sleutel over te dragen en pas weer thuis te komen als je met een kop thee, glas wijn of een bak popcorn op de bank kan ploffen.

DeLuxe

Je kunt er ook voor kiezen om – na onze gezamenlijke zoektocht naar jouw ideale totaalontwerp – je sleutel over te dragen aan mij. Geen troep, geen zorg. Ik neem het heel graag van je over en richt met liefde een ruimte of je hele huis opnieuw in. Je komt letterlijk thuis in je eigen huis. Schenk een kop thee of glas wijn in en het genieten kan beginnen.