Over V-studio

V-studio ontwerpt interieurs die persoonlijk en praktisch zijn.

Het ontwerpen van een interieur begint altijd met de persoonlijke wensen van de klant. Deze wensen zijn niet alleen een vertaling van het gebruik van de ruimte, maar ook een vertaling van de persoonlijkheid van de klant. Jouw interieur moet passen bij wie jij bent!

Wij zorgen ervoor dat je huis geen showroom maar een goed ingedeelde, sfeervolle leefruimte wordt, waar je met veel plezier thuis komt. 

V-studio_Faye-Abdul

Over Faye

Mijn huishouden run ik gezellig samen met mijn man. Met 2 zoons, een inwonende neef en een hond van nog geen jaar is het ook wel echt a-2-man-job. Dat het huishouden wordt bepaald door de jonge garde betekent niet dat ons huis ook een  speeltuin, dansstudio of lego-paradijs moet zijn. Want ondanks de rondvliegende voetballen, rennende hond en dansmuziek moet het bovenal een plek zijn waar wij na een dag hard werken rust vinden, kunnen delen, kunnen lachen en waarin we samen met familie en vrienden warme herinneringen kunnen maken.

Hoe leuk is het dat je van je hobby je werk kunt maken!
Nadat ik jaren als Sales Manager heb gewerkt, besloot ik dat het tijd was om te doen wat ik echt leuk vind: het ontwerpen van interieurs waarin de bewoner zichzelf thuis voelt. Vanuit enthousiasme bedenk ik eerlijke concepten met onverwachtse ideeën. De opdrachtgever is geen klant maar een partner waarmee ik samen op zoek ga naar zijn/haar/hun ideale interieur. Ben jij toe aan een nieuw interieur en wil je iemand naast je hebben zitten die je daarin begeleidt? Stuur mij dan een mailtje of bel gewoon even op. Wie weet staan wij over een paar weken dan samen in jouw nieuwe interieur!

 

Groetjes, Faye