Over V-studio

V-studio ontwerpt persoonlijke en praktische interieurs.

Jouw persoonlijke wensen staan centraal in het vertalen van, enerzijds het gebruik van de ruimte en anderzijds jouw persoonlijkheid. Jouw interieur moet passen bij wie jij bent!

Wij zorgen ervoor dat je huis geen showroom wordt, maar een goed ingedeelde, sfeervolle leefruimte, waar je met veel plezier thuis komt. 

Over Faye

Mijn huishouden run ik gezellig samen met mijn man. Met 2 zoons, een inwonende neef en een hond van nog geen jaar oud is het ook wel echt a-2-man-job. De jonge garde bepaalt grotendeels het huishouden, maar dat betekent niet dat ons huis ook een speeltuin, dansstudio of lego-paradijs is. Ondanks de rondvliegende voetballen, rennende hond en dansmuziek moet het bovenal een plek zijn waar wij na een dag hard werken rust vinden, delen, lachen en waarin we samen met familie en vrienden warme herinneringen maken.

 

Hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken?
Ik heb jaren als Sales Manager gewerkt en op een dag besloot ik dat wilde doen wat ik echt leuk vindt: het ontwerpen van interieurs, waarin een bewoner zichzelf thuis voelt. (Een logische stap voor mij en voor mijn omgeving. Vrienden en familie weten mij al langere tijd te vinden met vragen over hun interieur). Vanuit enthousiasme bedenk ik eerlijke concepten met onverwachtse ideeën. De opdrachtgever is geen klant, maar een partner. Samen gaan we op zoek naar een ideaal interieur. Ben jij zelf of zijn jullie samen toe aan een nieuw interieur en wil je iemand naast je hebben, die je daarin begeleidt? Stuur mij dan een mailtje of bel gewoon even op. Wie weet staan wij over een paar weken samen in jouw nieuwe interieur!