V-Studio

V-studio ontwerpt persoonlijke en praktische interieurs voor de particuliere en zakelijke markt.

+ - Hoe ik werk

Mijn aanpak in interieurdesign is gebaseerd op enthousiasme en het creëren van eerlijke concepten met onverwachte ideeën. Ik zie de opdrachtgever niet als een klant, maar als een partner. Samen verkennen we de mogelijkheden om een ideaal interieur te realiseren dat echt bij jou of jouw bedrijf past. Of je nu een frisse look voor je horecagelegenheid, een functionele herinrichting van een kantoorruimte, of een nieuw thuisinterieur zoekt, ik sta klaar om je te begeleiden. Een telefoontje of een e-mail is genoeg om ons avontuur naar jouw nieuwe interieur te starten. 

+ - Resultaat

Bij het vormgeven van jouw interieur staan jouw persoonlijke wensen centraal. Samen zorgen we ervoor dat de ruimte niet alleen jouw persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook praktisch bruikbaar blijft. Het doel is om geen showroom te creëren, maar een goed ingedeelde, sfeervolle leefruimte waar je elke dag met veel plezier thuiskomt, of dat nu thuis is of op de werkplek. Jouw interieur wordt een weerspiegeling van wie je bent en hoe je leeft, zodat je huis of zakelijke ruimte echt als jouw plek voelt.

+ - Over Faye

Faye Abdul, de drijvende kracht achter V-Studio, beheert haar huishouden samen met haar man. Thuis is zij de moeder van twee zonen en hebben zij een hond, wat het leven thuis levendig en dynamisch maakt. Ondanks de dagelijkse drukte met rondvliegende voetballen, een rennende hond en dansmuziek, is haar huis een plek van rust. Hier vindt zij na een dag hard werken tijd om te ontspannen, te delen, te lachen en warme herinneringen te maken met familie en vrienden. Deze persoonlijke levenssfeer weerspiegelt zich in haar ontwerpen, waarbij een huis voelt als een thuis. Faye's expertise strekt zich uit van particuliere woningen tot zakelijke ruimtes, waaronder horecagelegenheden en kantoren.